Supermarkt

De beste in vers:

Wij onderscheiden ons op onze versafdelingen door uitsluitend te werken met zeer ervaren en gekwalificeerde medewerkers die hun vak verstaan. Zo snijden we op onze vleeswaren afdeling nog een groot deel van het assortiment vleeswaren dagelijks vers van het mes. Ook onze brood afdeling hebben we een uitgebreid assortiment brood en bake off welke gedurende de hele vers voor u op de afdeling gebakken word. Uniek is onze ambachtelijke slagerij waar we dagelijks alles vers voor U bereiden.  

Uniek assortiment: 

Ons assortiment is zeer breed en diep, we hebben een ruim aanbod Biologische producten, fair trade producten, A- merken. Ons huismerk is Gwoon en voor de onderkant markt hebben wij in alle segmenten artikelen die zich kunnen meten in prijs en kwaliteit met de landelijke discounters. Wij kopen onze produkten in via inkkoop vereniging Superunie dit is de derde grootste inkoper van levensmiddelen in Nederland en zorgt ervoor dat wij een concurrerende verkoop prijs kunnen hanteren. 

Streek producten 

De boerenschuur is zeer actief met lokale streek producten, dit zijn alleen artikelen die qua smaak en kwaliteit uniek en onderscheidend zijn in de markt. Alleen dan verdienen ze plekje in onze supermarkt. 

Al ons rundvlees welke we in onze ambachtelijke slagerij verwerken komt uit ons eigen dorp Riel. Boer Huibregts van rundvee mesterij van `T Zandeind zorgt voor wekelijkse aanvoer van puur natuurlijke gemeste koeien voor de allerlekkerste Rielsche biefstuk en Rielsch rundvlees. 

Verder bieden wij u heerlijke Asperges uit Riel van de familie Leyten (seizoens product), lokale aardappelen; van teler van Beek uit Gilze en ambachtelijk bereid ijs van Den Italjaan uit Baarle-Nassau (seizoen product) 

Eieren uit Riel van het ei van de boerderij van de familie Vermeulen

Mooi assortiment Chaamse bieren van Brouwerij de Pimpelmeesch uit Chaam 

Rielsch Molenbrood op onze brood afdeling

Uitgebreid assortiment van lekker Brabant uit Udenhout

Ambachtelijke chocolade van Van Ham uit Esbeek 

Onze aanbiedingen 

Wekelijks vind u in onze folder een uitgebreid pakket met scherpe aanbiedingen verspreid over het gehele assortiment heen. Door het jaar hebben wij regelmatig thema weken met leuke spaaracties en nog dieper scherper aanbod.  

Top