Over ons

In het centrum van Riel, een dorpje net onder Tilburg, staat de boerenschuur. De  boerenschuur is van oudsher een familie bedrijf ontstaan in de jaren 60 van de vorige eeuw. In een boerderij op de locatie waar we tot op de dag van vandaag nog steeds gevestigd zijn. Opgericht en groot gemaakt door de familie van de Corput.

In de loop van de jaren, zijn er diverse formules toegevoegd aan de supermarkt onder hetzelfde dak zijnde: Action, Primera, Bloem enzo en  lunchroom: Punto Panino. Hierdoor is “koopcentrum de boerenschuur” ontstaan. Met ons koopcentrum vervullen wij een regionale functie waar klanten graag boodschappen doen vanuit een groot gebied rondom Riel.

Het unieke van onze supermarkt is dat we dit nog steeds doen zonder aan een formule gebonden te zijn, onder onze eigen naam. Hiermee zijn we echt uniek in Nederland, en onderscheiden we ons van de landelijke en regionale supermarkt formules.

Na jarenlang als bedrijfsleider verantwoordelijk geweest te zijn besloot Michel om samen met Desiree vanaf  december 2015 het koopcentrum over te nemen en exploiteren wij de supermarkt, Primera, Bloem enzo en de Punto Panino. Waar Michel voornamelijk op de winkelvloer te vinden is regelt Desiree de zaken achter de schermen.

Binnen de kleine Rielse gemeenschap vinden wij maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk thema en dragen we daar waar mogelijk is ons steentje bij bij allerlei verenigingen en culturele instellingen.

Graag blijven wij samen met ons gemotiveerde team medewerkers u nog lang van dienst.

Michel & Desiree

Top