boerenschuur.nl arrow Personeel
Wij staan ALTIJD voor u klaar

michel-oomen.jpgBij de boerenschuur is de klant koning. Dat is meer dan alleen een 'niet goed' garantie. U moet 100% tevreden zijn, ook over ons winkelpersoneel. Daar leiden we onze mensen speciaal voor op. In onze winkel kunt u bovendien altijd mij aanspreken voor een vraag. Wij luisteren graag naar u, want bij de boerenschuur telt uw mening altijd mee!
Veel winkelplezier!
 
Michel Oomen
Bedrijfsleider

 
ALTIJD vers, ALTIJD smakelijk
anouk-meeuwsen.jpgVoor vers brood zijn wij het beste adres: daar staan wij namelijk om bekend. Ons brood is namelijk altijd knapperig vers.

Ook ons gebak kunnen we u aanraden: dat wordt door onze eigen banketbakkers elke dag vers gemaakt en zoiets proeft u meteen.

Kortom, voor alle verse brood-, banket- en gebakproducten kunt u het beste bij ons terecht!

Anouk Meeuwsen
Afdelingschef brood
 
Dauwvers
john-willart.jpgVers is hèt sleutelwoord op onze groente- en fruitafdeling. De dauwverse producten zijn van 1ste kwaliteit. Elke dag is er verse aanvoer.
Natuurlijk adviseren wij u graag bij uw keuze. Het wordt stilaan tijd voor de wat winterse kost en dat ziet u onder andere terug in ons assortiment panklare groenten.

Iets te vieren of iemand een hart onder de riem steken? Het kan met een prachtige fruitschaal. Ook op dat vlak weten wij de juiste verse producten op aansprekende wijze te combineren.

John Willart
Chef AGF
 
ALTIJD vers, ALTIJD smakelijk

peter-van-luijck.jpgWij zien vers als het visitekaartje van de supermarkt. Daarin herkent de klant de kwaliteit van de producten en het vakmanschap van de medewerk(st)ers. Het vlees van ons wordt in de winkel ambachtelijk verwerkt en verpakt. En… er is keuze genoeg! Van hamlappen tot rosbief. Heeft u vragen of speciale wensen? Dan staan wij voor u klaar!


Peter Van Luijck
Chef slagerij

 
ALTIJD vlot winkelen
melanie-van-berkel.jpgDe boerenschuur is zo ingericht dat u snel kunt vinden wat u zoekt. Veel producten zijn al voor verpakt. Bij het afrekenen hebben we nog een verrassing voor u: uw kassabon bewijst dat onze prijzen echt opvallend laag zijn. En als er 3 klanten voor u in de rij staan, kunt u gewoon vragen of er een kassa open kan. Wij doen het met plezier voor u.

Melanie van Berkel
Cassiere
 
Food
Dorpstraat 25
5133 AD Riel

Openingstijden:
 ma.  08.30 - 20.00
 di.  08.30 - 20.00
 wo.  08.30 - 20.00
 do.  08.30 - 20.00
 vr.  08.30 - 20.00
 za.  08.00 - 18.00
 zo.  10.00 - 18.00